Zavarok az aurában

Az energetikai rendszerben nagyon sokféle zavar lehet. Ezek a zavarok mind közrejátszanak az aura gyengülésében. ilyen zavarok az auralék, szakadások, szennyeződések, túlműködő aura, lemerült aura vagy az aura teljes leállása.

Auralék ez a jelenség olyan helyen jelentkezik ahol az aura rétegeiben lévő anyag megrongálódik, elvékonyodik. Ez úgy jelenik mag az aurában mint egy-egy sötét apró folt a vízben. Ezek az éteri vagy az asztrális rétegben láthatók. Abban az esetben ha nem kap kezelést a beteg akkor magasabb rétegekben is láthatók lesznek. Ezek a lékek olyankor alakulnak ki amikor valakit megműtenek, valamilyen súlyos betegség gyötri, vagy valamilyen érzelmi sokk érte. Ezek valamilyen rossz közérzete okoznak és ha nem foglalkoznak velük a tünetek még súlyosabbak is lehetnek. Ez pedig a fejfájás, fáradtság, hormonális változás, esetleg rosszindulatú sejtburjánzás.

Szakadások ez úgy jelenhet meg mint egy hasadék vagy lyuk az aura anyagában. Azt viszont tudnunk kell hogy a szakadás mindig súlyosabb mint a lék. A szakadásokat mindig olyan traumatikus események után látszanak melyek egy családtag vagy szeretett személy elvesztése után alakulhat ki. Látható még drog illetve élvezeti szerek fogyasztása után. A szakadás nagyon veszélyes dolog. Mindig komolya kell venni. Ilyenkor az ember aura védelem nélkül marad. Ezt onnan lehet észrevenni hogy az embernél nagyon erős fejfájás, fáradtság, emésztési probléma, egyéb gyulladásos folyamat alakulhat ki. Ilyenkor negatív energia támadások érhetik az egyént. Nem vagyunk védve semmilyen szellemi támadás ellen.

Energiaszennyeződés egy legyengült aura másik formája a az energiaszennyeződés. Ilyenkor blokkok és lerakódások lehetségesek. Ilyenkor ezek a blokkok megakadályozzák hogy az energia szabadom mozogjon. Ezek a szennyeződések nagyon változatos formát mutathatnak mint a formájukban, mint méretükben. Okozhatják a düh, harag, önbecsülés hiánya, fájdalom. Kialakulhat még az élvezeti szerek úgymint a drog fogyasztása is. Ilyen aura sérülések jelei lehetnek a kényszeres viselkedési formák depresszió és a zavart viselkedés.

Túlműködő aura A túlműködő aurát a stressz a folyamatos idegesség, aggódás okozhatja. Ez igen érdekes módon jelenik meg. Elektromos szikra formájában láthatjuk a fej körül. Ennek jelei az alvási zavarok, álmatlanság, felső légúti megbetegedések, vérnyomás problémák, hormonzavar. Tünete lehet még az allergiás panaszok vagy testüregi betegségek.

Az aura teljes leállása Az aura leállást a már fenn említett okok okoznak. Ilyenkor teljes védelem nélkül maradunk. Teljesen kiszolgáltatottak vagyunk mindennek. Ilyenkor könnyen leszívhatják energiánkat. Az asztrális világ lényei könnyebben csatlakozhatnak ránk illetve válhatunk áldozatukká. Ennek tünetei a szorongás, nyugtalanság, rémálmok, fóbiák, légszomj, szívrendellenesség.