Védelem és boszorkányseprű

Vajon tudja-e  valaki mire is használjuk valójában a seprűket.

A seprű klasszikus értelemben a szemetet hivatott összeszedni és eltávolítani. Valójában pedig a negatív energiát segít eltávolítani a lakásból, térről vagyis a környezetünkből. Egy seprűt lehet az ajtóra akasztani abból a szempontból hogy számunkra védelmet biztosítson. Nemcsak a védelmünkre lesz hanem megvéd az ártalmas pletykától, olyan emberektől akiket nem látunk szívesen, valamit az átkoktól is.

Hogyan tudjuk elkészíteni?

Minden egyes anyagot amit a természettől veszünk el mindig kérjük meg a fát vagy a természetet hogy azt nekünk adja-e  és hogy milyen célra szeretnénk felhasználni.

Szükség van egy használaton kívüli régi seprűnyélre, kb 45 cm hosszú fa ágaira. Tömjén vagy zsálya füstölőre, 1 db szalagra.

Ezt a seprűt magadnak kell elkészíteni. Szépen felépíteni és a régi seprűnyél köré helyezni a faágakat és a szalaggal a nyélhez erősíteni.

Amikor ezzel készen vagyunk akkor kezdhetjük a lakásunk tisztítását. Ki kell nyitni az ajtót. Ezután határozott mozdulatokkal sepregess kifelé a nyitott ajtón kifelé.

Közben mondjad. Megtisztítom a házat minden negatív energiától, tisztátalanságtól.

Amikor minden egyes helyiséggel készen vagyunk és a ház környékét is megtisztítottuk akkor csukjuk be az ajtót és  helyezzük el a seprűt az ajtó mögé. Lehet felakasztani egy szögre vagy egy szalaggal.