Tanács hogy kapd vissza Önmagad

Egy kis jótanács ha olykor elveszettnek éreznéd magad. Végy egy kis esővizet és tegyük ki a csillagok fényébe hogy a víz minden egyes cseppjébe benne egyen az energiájuk.

Tedd fel a tűzhelyre melegedni és közben gondolj arra hogy mik a vágyaid. Mit szeretnél elérni. Közben tégy bele egy nagy marék fehér rózsa szirmát és még pár darab piros virágot. Így tudunk hatni a vágyainkra. Adjunk hozzá egy kevés mézet és egy kisebb darab fahéj rudat. Ezzel segítjük a lelkünk megnyugvását.

Tegyünk bele levendulát és még kevéske jázmint. Így az idegeinket nyugtatjuk.

Ha azt gondoljuk hogy a szervezetünkbe valamilyen gyulladás van akkor tegyünk bele árnikát és egy ágacska rozmaringot. Hogy teljesen megtisztuljunk adjunk hozzá csillagánizst és édesköményt is. Ezek a növények minden egyes negatív energiát eltávolítanak rólunk.

Amikor a víz elkezd forrni a benne lévő növényekkel együtt akkor mondjuk el hogy mi az ami bánt minket. Beszéljük ki fájdalmunkat és bánatunkat. Ezután a főzetet tegyük a fürdővizünkhöz. Minidig a fejünknél kezdjük. Meg kell tisztítani a gondolatainkat. Van olyan hogy a tisztulást sírás kísér. Ettől nem szabad megijedni mert természetes folyamat. Azt kell hogy érezd hogy ez a főzetes fürdő az egész tested és a lelked megtisztítja. Amikor  a fürdővel végeztél akkor takard be magad egy tiszta törölköző és pihenj le.

A pihenés után azt fogod érezni hogy teljesen megújultál , mintha újjászülettél volna.