Szerelmi jóslás

Életünkben két dolgot tartunk fontosnak ami mindig érdekelte az embert. Ez a szerelem és a pénz. A szerelmi jóslás egy csodálatos dolog. Ez a fajta jóslás nagyon tág teret enged abban hogy képet tudjunk mutatni a kérdezőnek.

A szerelemben nagyon fontos hogy lesz e párunk? Ha lesz akkor milyen lesz vele a kapcsolatunk? Házasság lesz e majd belőle? Hűséges lesz velünk vagy csalfa? Ki fog e tartani majd mellettünk? Mindig nagyon sok kérdés fogalmazódik meg bennünk amire válaszokat szeretnénk kapni. Munkám során azt tapasztalom hogy a legtöbbet feltett kérdés ebben a témakörben van. A mai korban nagyon sok kapcsolat megy tönkre. Sajnos azt is tapasztalom hogy nem becsülik és tisztelik egymást az emberek. Egy párkapcsolaton belül sem és tágabb környezetükben sem.

Ha megromlani látszik egy kapcsolat könnyen keresünk fel egy jóst hogy az elkövetkezendő időben vajon hogyan alakul majd tovább. Mindig el kell döntenünk hogy mire is vagyunk kíváncsiak. A kérdés legyen jól megfogalmazott és átgondolt. Hajlamosak az ügyfelek nem jól kérdezni. Ugyan a választ megkapják csak éppen nem úgy alakul a sorsuk. Nem mindegy hogy kérdezünk. Lehetnek ilyen kérdéseink pl. Van esélyem egy harmonikus párkapcsolatra? Milyen lesz a leendő párom? Milyen a jelleme? Van közös bennünk? az ilyen kérdésekre mindig célratörőbb a kártya válasza.