Személyes kristályod kiválasztása

Ebben a fejezetben egy olyan személyes kristály kiválasztásáról lesz szó, amelyet ha magadnál tartasz, akkor számos területen javulhat az életed. Ha megkaptad a köveid, szánj időt rájuk. Érintsd meg őket egyesével, rendezgesd őket, játssz velük. Hagyd, hogy megszülessenek a kristályokkal kapcsolatos benyomásaid, érezd meg, hogy a különböző kövek milyen hatással vannak rád. A személyes kristályod valamilyen érzést kelt majd benned. Érezhetsz egy kellemes bizsergést a gyomrodban, a fejedben, a szívedben. Figyelj a tested jelzéseire. Ha nem vagy biztos magadban, akkor lélegezz mélyeket és figyeld a gondolataid.

Tegyél be egy kellemes zenét, gyújts gyertyát, füstölőt és vedd a tenyeredbe egyesével a kristályokat. Koncentrálj a benyomásaidra. Külön választhatsz személyes kristályt a szerelmi életed fellendítésére, az anyagi helyzet jobbá tételére, az egészség megőrzésére, stb. Mond ki magadban, hogy mire keresel személyes kristályt. Pl. a szerelmi életed jobbá tételére. Fogd a kezedbe a követ és figyelj. Megfogod érezni, hogy melyik kristály lesz arra a kérésre a legalkalmasabb.

Ha pl. a szerelmi életed jobbá tételére választottad ki a kristályt, akkor az legyen nálad ha pl. randira mégy, vagy ha már a meglévő párodnak szeretnél egy szép estét szerezni. A személyes kristály kiválasztást elég egyszer megcsinálni és utána az a kő legyen az adott élethelyzet jobbá tételére a kiválasztott. Nem célszerű őket cserélgetni. Ha megtörtént a kiválasztás, akkor a kezedben tartod az életedben megvalósítandó egyensúly, harmónia és önkifejezés kulcsát. Minden kristály egy rád szabott személyes célt testesít meg és többletenergiát biztosít számodra a céljaid eléréséhez. Ha a folyamat beindul, akkor egyre többet tudsz majd meg saját magadról és egyre komolyabb célokat tűzhetsz ki magad elé. Használd a kristályokat minden élethelyzetben és valósítsd meg az álmaid, élj boldogan, harmóniában.

Ne feledd, hogy az anyagokban nagyok hasznos tanácsot kapsz a kristályokkal kapcsolatban, de soha semmi nem helyettesíti a saját megérzéseidet. Ha egy kővel kapcsolatban határozottan azt érzed, hogy annak a kristálynak egy bizonyos hatása van, akkor az a megérzés mindig helyes, legalábbis a te részedre. Másnak ezzel a módszerrel soha ne válasz követ. Hagyd, hogy az érzéseid vezessenek és soha ne gondold azt, hogy tévedsz, mert esetleg mást olvastál vagy hallottál máshol. Leírok még neked két módszert egy adott élet terület segítéséhez alkalmas kristály kiválasztására. A kristályok kiválasztásához mindig gyújt egy fehér színű gyertyát és lehetőség szerint egy tömjén füstölőt. Tedd bele a kristályokat egy kis zsákocskába, tedd be a kedvenc zenédet és hunyd le a szemed.

Képzeld el, hogy egy aranyszínű gömb jelenik meg a testedben köldök magasságban és ebből a gömbből energia áramlik a tested minden pontjához. Feltöltődsz ezzel az energiával.