Raguél Arkangyal

Ő biztosítja, hogy a többi angyal működése megfelelően magas színvonalú legyen.

Neve jelentése: Isten barátja.

Feladata: Gyógyítja a magánéleti és szakmai kapcsolatokat. Segíti a nehézségek legyőzését. Reményt ad. Segít az újrakezdésben. Inspirál. Harmóniát biztosít.

Színe: fehér-rózsaszín-világoskék.

Köve: akvarin. Szám: 7.

Az Igazságosság és Pártatlanság angyal. Nevének jelentése: „Isten barátja”. Mennyei feladata a többi angyal és arkangyal felügyelete. Tiszte biztosítani az angyalok seregének Isten akaratával, parancsaival és egymás tevékenységével összehangolt, szabályozott működését, ezért gyakran úgy említik, mint az Igazságosság és Pártatlanság angyalát. Előszeretettel segíti győzelemre az elnyomottakat, a hátrányos helyzetűeket, lelket önt a mellőzöttekbe és a félreértettekbe, s hozzásegíti őket a megértéshez és a nagyobb elismeréshez.

 

A többi arkangyal és angyal felügyelete, ő biztosítja közöttük a harmóniát, az összehangolt működést és a rendet. Földi feladata: Összhangot és rendet teremteni az emberi kapcsolatokban. Meg van a hatalma, hogy elsimítsa a vitákat, és gyakran úgy is emlegetik, mint az Igazságosság és Pártatlanság Arkangyalát. Ha egy veszekedés kellős közepén találjuk magunkat, kérjük fel Raguelt közvetítőnek. Kreatív megoldással fog megjelenni, amelynek révén mindenki győztes lehet. Igazságos és helyes cselekvésre ösztönzi az embereket, s tőle származik az emberiség alapvető jóságába vetett hitünk. Segít rendbe tenni az érzéseinket, hogy észrevegyük, megkülönböztessük és kövessük őket. Miben tud még neked segíteni: – együttműködés-csoportokkal és a családdal – elmélkedés és vitakészség – érvelés, megoldások, feloldás – képessé tenni valakit valamire – segítség a hátrányos helyzet megszüntetésére – szabályosság, fegyelmezettség – védelem igazságtalan bánásmód esetén Aurája energiája: Halványkék Köve: Akvamarin (ráhangolódhatunk kedves, bölcs személyiségére, ha ilyen követ viselünk, vagy tartunk kezünkben.)