Online jóslás

Magyarországon nagyon divatossá vált az online jóslás. Ennek az ehet az oka hogy így nagyobb több emberhez eljuthat egy-egy kártya útmutatásai. Több verzió van amiből válogatni lehet. Nagy népszerűségnek örvend az élő live. Itt személyesen láthatók azok az ezoterikusok akiknek az útmutatásaira, jóslásaira kíváncsiak az ügyfelek. Mindig az tapasztalható hogy nagyon sok a visszatérő ügyfél. Ilyenkor nem csak kártyából lehetséges a jóslás hanem teret hódít az asztrológia is. Neves asztrológusok segítenek a bajba jutott embereknek kiigazodni egy-egy kaotikus helyzetből. Online jóslásnál használhatunk nagyon sokféle eszközt. Ilyenek a kártyák. A kártyák tárháza is nagyon sokrétű. A tarot, cigánykártyán kívül használhatnak még angyalkártyákat is. Kártyákon kívül más eszközök még az inga, a szenzibil, rúna kövek. azt hogy melyik jóseszközt használjuk függ az ügyfél kérésétől is.

Teret hódit az interneten elérhető előre megszerkesztett kártyajóslás. Ebben az esetben mindig véletlenszerűen kiválasztott kártyák segítenek eligazodni. Ebben a formában is sokféle kirakási mód és lehetőségből választhat az ügyfél. Ezek a jóslatok nem annyira biztosak.

Egyre népszerűbb a telefonos jóslás. Itt nem kell előre fizetni az ügyfél mindig utólag fizeti meg a jóslásért fizetendő összeget. Itt az ügyfél meg tudj szabni hogy mennyi időt szeretne erre a jóslásra. ezeken a helyeken mindig nagy gyakorlattal rendelkező ezoterikusok illetve kártyajósok vannak a vonal másik oldalán. Nagy gyakorlatuk van abban hogy az ügyfél hangjából leszűrék hogy kinek mit és hogyan lehet közölni. Mert ez nagyon fontos. Figyelembe kell venni hogy a hozzájuk forduló ügyfelek mindig valamilyen nehéz élethelyzet, váratlan esemény miatt is fordulhatnak hozzájuk. A telefonos jóslást én személy szerint nagyon ajánlom.