Néhány egyszerű varázslat

Most néhány kis praktikát osztok meg veletek.

Ha azt szeretnénk hogy a pénz, a bőség folyamatosan áramoljon hozzánk ne hiányozzon semmi az életünkből akkor itt van mit tegyünk. Vegyünk egy zöld színű gyertyát melyet megkenünk mézzel amibe pár csepp narancslevet csepegtetünk. Ezután a megkent gyertyát megforgatjuk fahéjban. Meggyújtjuk a gyertyát. Ezután csukjuk be a szemünket és pár percre és gondoljunk arra hogy a bőség jön hozzánk. Képzeljük el hogyan érkezzen hozzánk a pénz.

Van olyan eset amikor az utcán heverve valamilyen pénzérmét találunk. Teljesen milyen csekély értékű is az az érme vegyük fel. Ha ezt nem tesszük akkor ezzel azt mutatjuk hogy a bőséget elutasítjuk magunktól. Ha megtaláljuk akkor mondjunk köszönetet amiért megtaláltuk és mondjuk hogy Ez a pénz ami a földön van annyit pénzt hagyjon maga után amennyi haj van a fejünkön.

Úgy tarják hogy a fokhagyma soha nem hiányozhat a lakásokból mivel segít abban hogy az entitások elkerüljenek. Nem engedi be őket a lakásba. Érdemes a konyhába egy fonat fokhagymát tenni.

Van még egy kis bőség bevonzás. Egy szezámmaggal teli kis tálat tegyünk olyan helyre ahol nem nagyon van útba. Ez a kis tál segít hogy a pénz mindig megtaláljon.