Jövőbe látás képessége

Ebben a blogban az intuícióról beszélnék mint a jövőbe látás egyik képességéről. Azok az emberek akik intuitív képességgel rendelkeznek azok különösen érzékenyek a körülöttük áramló energiákra. Régen az ilyen embereket sámánnak is nevezték.

Azok az eberek akik ilyen képességgel rendelkeznek képesek mások érzelmeit átvenni. Nagyon rövid idő alatt átragad rájuk a másik fél hangulata ami lehet öröm vagy indulat is. Mivel nem igazán tudják hogy ezeket kezelni vagy védekezni ellene inkább kerülik az embereket visszahúzódóvá válnak.

Az álmaik amiket álmodnak nagyon valóságszerűek és élénkek. Előfordulhat hogy előre megálmodnak egy olyan eseményt ami vagy rossz vagy éppen valami jó. Lehet hogy ezt sem igazán tudják kezelni csak beszélnek róla.

Hajlamosak lehetnek egy bizonyos függőségre. Ez is azért fordulhat elő mert nincs tudatában mi zajlok benne és nem igazán tudja kezelni. Függőségével talán kicsit elnyomni. A függőségnél nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni lehet valaki csoki függő vagy éppen sorozatfüggő.

Van olyan dolog ami nagyon érzékenyen érint. Ilyen dolog lehet ha valakit nagyon meg szeretnél ismerni és amikor ott áll előtted akkor borsózik a hátad. Ez azért lehet mert érzed hogy valami nagyon nincs rendben vele.

Van olyan hogy azt veszi észre az ember hogy valami hitelen gondolata támad. Ez azért van mert olyan üzenet vagy sugallat ért el ami arra késztet hogy azt el kell végezned vagy ki kell mondanod. Van olyan aki tisztánlátó az bizonyos képeket lát a tisztán halló pedig hall valamit.