Jósok, látók, médiumok

Ma már nagyon sok képességgel rendelkező emberrel találkozzunk. Tény, hogy minden ember egy bizonyos képességgel születik. Az idősorán derül ki hogy ki mit tud ebből megtartani, fejleszteni és tovább vinni. Sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy nagyon sok a boszorkány vagy a boszorkány körhöz tartozni akaró ember. Tudni kell hogy nem mindenki képességgel rendelkező aki azt gondolja, hogy ő tud is valamit.

Jóslás: A jóslást meg lehet tanulni. a kártyák jelentéseit meg lehet tanulni. Az összeolvasás az ami már feladat. Kimondani egy előremutatást az pedig nagy felelősség. Úgy tartják hogy egy jós jó pszichiáter is. Fel kell tudni mérni hogy kivel mit és hogy közlünk. KI hogy képes dolgokat elfogadni illetve megérteni. Vannak akikkel nem is lehet mindent közölni. Nagy felelősséget kell egy jósnak vállalni hogy egy ember életébe bele lásson vagy némileg befolyásolja. Ha valakinek nincs ezekhez érzéke vagy hosszabb idő után is azt érzi nem úgy megy ahogyan ő szeretné akkor azon nagyon el kellene gondolkozni hogy érdemes-e ezt az utat járnia. Bizonyára az égiek sem ezt az utat szánják neki azért van hogy akadályokba ütközik. Felelőtlenül pedig ne mondjunk senkinek semmit. Még ha nem is hiszi az ember de az égiek nagy büntetést szabnak ki a vétkező emberre.

Médium: Vannak akik a látókat nevezik médiumoknak. Én inkább Szellemkommunikátornak nevezném. Ők képesek a lelkekkel kapcsolatot létesíteni. Hallják őket és képesek velük akár beszélni is. Ere sem mindenki képes. Komoly és nagy gyakorlat szükséges ahhoz hogy egy ilyen szertartást valaki levezessen. Egy médium tudja hogyan és mikor zavarhat egy lelket ( mert ok nélkül nem hívogatjuk őket) mert van olyan eset is amikor nem is z érkezik a behívásnál akit akarunk hanem teljesen más. Vagy több éppen nem is oda való lény vagy lélek. Ezek a dolog nagyon veszélyesek is lehetnek. Pedig sokan nagyon jó mókának tartják. Nagyon nem az!!!!