Jóslás jelentése álomban

Az álmoknak van olyan fajtája hogy jósló álmok. Ilyenkor megálmodtatunk olyan dolgokat amik később be is következnek. Ezeknek az álmoknak szimbolikája van és ezeknek jelentése. Ezeket a jelentéseket kellene megfejtenünk. Minden egyes embernek van egy saját szimbólumrendszere. Ezen szimbólumok szerint álmodunk. Ezt más idegen ember ne tudja megfejteni ezeket csak sajt magunk fejthetjük meg. Azt hogy amit álmodunk az jósló álom e azt nem tudhatjuk rögtön. Az ilyen álmok ha jósló álmok azok pár napon belül bekövetkeznek.

Az álmokban lévő színeknek is vannak jelentései. Ha csak fekete és fehérben látjuk az álmunkat annak az a jelentése hogy nem nagyon fogunk örülni vagy nagyon szomorúvá fogunk váli. A színes és élénk színekben álmodunk az mindig valamilyen örömteli esemény bekövetkeztét jelenti majd.

Az ilyen álmokban mindig csak saját magunkról álmodunk soha nem másnak álmodunk. Ha saját magunk halálát álmodjuk meg az nem biztos hogy rosszat jelent. Ilyenkor arra hívják fel a figyelmüket hogy valami le fog zárulni az életünkbe. A valaki más halálát álmodjuk meg annak az a jelentése hogy valami meg fog körülöttük változni. Ez egy olyan változás ami nem fog változni vagy ugyan úgy marad. Minden egyes embernek vannak jósló álmai a kérdés az hogy ki mennyire képes ezekre az álmokra figyelni.