Indigó gyerekek

Léteznek olyan ezoterikus csoportok amelyek különleges nevet adnak azoknak a gyerekeknek akik valamilyen képességgel rendelkeznek. Manapság egyre többen elfogadják és vélik is hogy sok olyan gyermek születik akinek valamilyen képessége van. Az indigó gyerekek ragyogó kék aurával születnek. Ezek a gyereke a 70-es évek közepe után kezdtek el leszületni. Akik ez az idő előtt születtek meg azoknak az aurájuk égszínkék volt de előfordult olyan is hogy smaragdzöld. Azt is megfigyelték hogy a háború alatt született gyerekek aurája vörös színt mutatott.

Egyes szakemberek azt mondják hogy a gyermekkorban mutatott aura szín mutatja mi a sorsfeladata vagyis mi az amit az életükben majd elvégeznek , tanulnak.

Az indigó gyerekek feladat a spiritualitás vélik a szakemberek. Gyógyító szerepük van mind a Föld mind az emberiség sorsában. A vörös aurával rendelkező gyermekek feladata hogy túléljenek.

Az indigó gyerekek nagyon okosak és kitűnnek társaiktól. Ezt általában nagyon hamar észre is veszik. Ők azok a gyerekek akik nagyon korán megtanulnak beszélni. Nagyon akaratosak. Ezzel fejezik ki hogy ők egészen mások.