Holdfázisok II.

Holdtölte: A Holdtölte a holdfázisok egyik legkiemelkedőbb állapota. Ez az állapot amikor a Hold a legfényesebben ragyog. Ilyenkor a Hold segíti és megerősíti azt amit az életedben megerősíteni szeretnél. Ez a holdállás kiválóan alkalmas arra hogy szerelmi életünket harmonizáljuk.

Mit kérhetünk holdtölte idején: Ilyenkor kérhetjük, hogy könnyebben teherbe essél, új szerelemet szeretnél vagy harmonizálhatod a meglévő kapcsolatodat.

Mit nem lehet kérni holdtölte idején: ebben a holdfázisban kerülni kellene a tiltásokat. Mivel ez a fázis felmagasztal, erősít így a tiltások is megerősödnek.

Fogyóhold: A fogyóhold az a fázis amikor a Holdat D alakban látod fenn az égen. Ez a fázis éppen arra jó amikor valamit csökkenteni vagy megszüntetni szeretnél az életedből. Az egyik legtökéletesebb fázis arra hogy száműzz dolgokat vagy arra hogy megtörténjen a lelki megtisztulásod.

Mit lehet kérni ebben a holdfázisban: Olyan dolgokat kérhetünk amit száműzni szeretnénk, pl a szegénységet, a sok evést, vagy a rossz beidegződéseket, mániákat.

Mit nem kérhetünk ebben a fázisban: ebben a fázisban nem szabad olyan dolgokat kérni ami az anyagi helyzetünkkel kapcsolatos. Ez a holdfázis egy tisztító holdfázis.