Haniel Arkangyal

NEVE JELENTÉSE: Isten áldása.

” Isten dicsőség és kegyelme “.

Ő a legmélyebb isteni szeretet hírhozója, a Fényességek Vezére. Ő áll legközelebb Istenhez, és mivel a szívcsakra őrzője, így a közvetítései mindig egyenesek és tiszták. Leggyakrabban női alakban jelenik meg. Megértő, és gyengéd, akár egy gondoskodó anya, feladata, hogy segítsen megteremteni belső harmóniánkat.

Haniel támogatásával képesek leszünk értékelni természetes ciklusainkat, hangulatainkat és életritmusunkat. Segít, hogy elfogadjuk magunkat mindenestül, jó tulajdonságainkkal, kellemetlen vonásainkkal és árnyoldalunkkal együtt. Az emberek legtöbbször rózsaszínes-lilás fényben ábrázolják, ami szintén a közvetlenséget, a baráti hangvételt jeleníti meg. Haniel egy angyali pszihológus, aki segít rendbe tenni életünket, ha úgy érezzük, kicsúszott a lábunk alól a talaj.

 

Mikor nem tartod magad méltónak Isten jóságára és destruktív érzelmekbe merülsz bele. Haniel ilyenkor segít megnyugtatni a lelket, megkönnyíteni az elmét, áldást hoz és a megbocsátás üzeneteit.
Akkor is érkezhet, ha párkapcsolatodhoz kérsz tőle segítséget, vagy szerelemi téren.

Hániel aurája kékes fehér, mint a hold ragyogása. A hozzá társított kristály a holdkő, amelynek varázslatos, tápláló energiát tulajdonítanak. Amikor szeretnénk Hániel közelébe kerülni, viseljünk vagy markoljunk meg egy holdkövet.

Segíteni tud: 

– Gyógyító képességek, holdenergiák fejlesztése,

– kecsesség, kellem kialakítása és fenntartása,

– látnoki képességek, elsősorban a tisztánlátás fejlesztése és fenntartása

Ima: Haniel Arkangyal kérlek segíts! Juttasd el hozzám Isten bölcsességét, hogy megtehessem, amit kell.

Köszönöm, hogy segítesz örömöt lelnem magamban és ezzel örömöt okozni a körülöttem lévő embereknek is.

Kérlek, hogy isteni vonzerőd pozitív erőit mérd rám. Hálásan köszönöm Haniel a közreműködésedet.

Haniel üzenete: “Fontos, hogy bízz a megérzéseidben, intuíciódban és benyomásaidban, és hallgass rájuk. Tölts el egy kis időt egyedül a természetben, hogy továbbfejleszd a képességedet. Kerüld a durva helyzeteket és a gyógyszereket. Szólíts bármikor és bárhol, és én segítek szerencsés ételeket, italokat, társakat és tevékenységeket választani. Tudd, hogy nyugodtan átélheted az érzelmeket, hiszen ez az érzékenységedhez tartozik.”