Gyenge aura

Mindenki másképp látja az aurát. van olyan ember aki energiaörvényt lát van aki még a gondolatokat, gondolat formákat is látja. De van olyan aki az aurának egy részét látja de van olyan aki az aura rétegből párat lát. Az egészséges ember aurája nagyon szép. A színek látása nagy öröm. Olyan mintha egy szép tűzijátékot látnánk. A beteg ember aurája sűrű, zavaros, sötét foltokkal teli. Ez azt mutatja hogy ez a személy teli van dühvel, haraggal, erőszakkal, ragaszkodik a rossz gondolataihoz. Ha valakinek a gondolatai nagyon negatívak akkor az nagyon elmosódottan, ködösen látszik. Ha valakinek egészségügyi problémája van annak az aurája barna vagy szürke de látszik még sötétvörös színben. Azt hogy mennyire van elszíneződve az attól függ hogy az egyén betegségi foka mekkora.

A gyenge aurához nagyon sok minden vezet. Ilyenek az érzelmi sérülések, betegségek, az élvezeti szerek fogyasztása, hosszan tartó gyász, a nem feldolgozott elvesztés, asztrális lényeg jelenléte.

Az aura állapotát még az elfogyasztott étel is befolyásolja. Ennek oka lehet hogy ha egy rossz bánásmódban élt állat húsát fogyasszuk annak a rezgéseit mi is átvesszük ha húsát elfogyasszuk.

Az élvezeti cikkek ilyen mind a dohányzás és alkoholfogyasztás is nagymértékben befolyásolja illetve teszi tönkre az aurát. Vannak olyan élvezeti cikkek melyek az idegrendszert befolyásolják olyan működésre késztetik melyekben olyan dolgokat is képesek látni az egyének amelyek ott sincsenek.

A gyümölcsök és zöldségek fogyasztás viszont segítenek az auránk tisztításában. Minél többet fogyasszunk.