Firkálások 2.

Mindenféle firkálás.

Vannak olyan emberek akik azt veszik észre hogy mindenféle vonalakat alakzatokat rajzolgatnak. Az ilyen absztrakt rajzokat rajzolgató ember szinte biztos hogy valamilyen jelenben lévő helyzetével nincs kibékülve, elégedetlen. Van olyan is amikor ehhez körömrágás is társul. Ilyenkor az egyénnek mindig valamilyen negatív érzése, érzelme van. Az ilyen ember magas ambícióval rendelkezik. Logikus és elmélkedő ember jelleme van. Az ilyen ember viselkedése és tevékenysége eltér az átlagtól.

Kocka rajzok:

Vannak olyan emberek akik nagyon szeretnek alakzatokat rajzolgatni. Ilyen a kocka rajz vagy a háromszögek. Ilyenkor az jellemzi az egyént hogy optimista és meglátja a dolgok közötti összefüggéseket. Reálisan gondolkozik az ilyen ember.

Kör rajzok:

Az alakzat rajzolók között van olyan aki köröket szeret rajzolgatni. Az ilyen ember a kiegyensúlyozottságáról ismert. Önbizalma egészséges. Ezeknek az embereknek mindig összhangban van a szíve és az esze. Van olyan amikor az egyén kisatírozza a kört. Ilyenkor a dühét, indulatát fejezi ki. HA koncentrikus köröket rajzolgatunk akkor a kettősségünket fejezzük ki.