Energiagyógyászatról néhány gondolat

Az univerzumban minden létező. Mindennek van rezgése és energiája. Ez lehet élő vagy élettelen dolog. megkülönböztetünk látható és nem látható világot. Ennek a világnak különböző minőségű rezgései vannak melyből felépül. Ezek folyamatos és állandó változásban vannak. Ennek az energiának mely az egész Kozmoszt és Világegyetemet átjárja mindamellett minket is körülvesz el is nevezték. Különböző nyelveken kapott nevet. A kínai nyelven csinek nevezik. A japán nyelvben kínek, amíg a hindu nyelvben pránának nevezik.

Ez az energia nevezhetjük akár csinek, kínek vagy pánának tulajdonképpen egy hatalmas életerő. Ez az életerő tart minket életben.

Azt mindenki tudja hogy maga az emberi lény három részből tevődik össze. Az egyik az a maga a fizikai testünk az a test amit mindenki lát. A másik az az asztráltest, a harmadik pedig a energiatest. Ahhoz hogy életben maradjunk életenergiára van szükségünk.

Az energia ha megbetegszik gyógyításra van szüksége. Az energia gyógyítása egy ősi tudomány ág.

Ezzel a módszerre lehet helyre állítani a szervezet energiarendszerét így meg tudja gyógyítani saját magát. Így az egyes elzáródásokat, blokkokat eltávolítjuk az energia hiányt pedig pótoljuk. Az eredményes kezelés érdekében minden esetben az egész emberi testtel foglalkozunk. Ilyenkor nem csak tüneti kezelést végzünk hanem a kialakult okkal foglalkozunk. Az energiatestben fellépő zavarok egy idő után nemcsak a csakrában jelentkeznek hanem betegségeként is jelentkezhetnek.

Az energia gyógyítás nagyon jó hatású. Úgy tartják hogy az energia intelligens. Minden esetben oda kerül ahol a legnagyobb szükség van rá. Ez az energia minden egyes egyén igényeinek megfelel. Nagyban támogatja, segíti a fejlődést. Enyhíti a fájdalmakat. Felgyorsítja a regenerációs folyamatokat. Nagyon nagy segítség a negatív érzelmek feloldásában. Ilyen érzelmek a harag, düh, félelem, stressz. Serkenti a kreativitást. Az energiával történő gyógyítás egyre nagyobb teret hódit. Mivel ősi tudomány sok ember fordul ezen kezelések felé ismerik fel áldásos hatását.