Csakrák

Annyit hallunk róluk. Próbáljuk elképzelni, de értelmezésükkel ugyanolyan nehézségeink támadnak mint az aurával. Azt mondják hogy ezek is hozzánk tartoznak és vagy jól működnek, vagy nem, ha betegek vagyunk, akkor többnyire nem, de hogy a képzelet szülte csakratisztításon kívül van-e bármilyen létjogosultságuk, arra nincs egyértelmű válaszod.

Hogyan kell működnie valaminek, ami nem látható, kérded honnan tudod, történt-e valami egy-egy kezelést követően. , vagy csupán szemfényvesztésnek vagy játékszere? A válsz ismét a megtapasztaláson kereshető.

A szellem energiák működésének eredménye a növekvő szeretet élményében mérhető. ahol több az elfogadás, nyitottabb a szív, nagyobb a türelem az önzetlenségre való hajlam, ott felszabadultabban kering-kavarog a szellemi energia. Ott béke van , jókedv, segítőképesség.

A fizikai gyógyulás mindennek csak a mellékterméke.

Az egyetemes életerő/csí/prána/ Isten azért van jelen benned, hogy felismerd, s ha ezt megtetted, azaz utat nyitottál a szeretet áramlása előtt, összhangba kerül fizikai tested a szellemivel. Egyensúlyba billen szívedben a test vágya a magasztossal. vagyis kis éned találkozik a naggyal. Ez itt a gyógyulás, az egészség állapota. Ekkor érzed azt, hogy minden úgy jó , ahogy van, mert nincs benned ellenállás. Az ellenállás negatív, lezár meggátolja a gyógyulást, a szellemi felszabadulást.

Azonban el kell gondolkodni még valamin. Valódi cél-e a fizikai egészség? Mennyi energiát és odafigyelést kíván, mennyit vesz el másoktól, mennyire tesz önzővé gyógyulásod akarása? Hány esetben csökken minimálisra a remény ugyanakkor változtatja versenyfutássá az élet az egészség javítása? Mit tegyünk hogy ne váljon erőlködéssé minden próbálkozásod mit tégy hogy ne érezd lehetetlen vállalkozásnak amit az ezotéria szellemisége megkíván? Hogyan békülj ki ezzel az erős tudatossági folyamattal hogy ne eméssze fel minden maradék energiádat?

Hiszen közben dolgozni kell, családot etetni, számlát fizetni, rendet tartani. Hova fér a verejtékes mindennapok összevisszaságában a szeretet, melyet e tanítás kér? Cserébe a jobb létért. Megéri a küzdelem? Véleményed szerint ezek szép gondolatok és megvalósíthatatlanok. A világ nem erről szól nem ezt tapasztaljuk aki így gondolkodik elbukik mert farkastörvények uralkodnak. Az erős győz, a gyenge elpusztul. Hogy van-e hozzá egészség az mit is számít. Nem mindig követi fizikai egészség a szeretet törvényeinek betartását. Nem feltétlen azért mer hiányos, többnyire inkább a sors elfogadása a kulcs. Sok esetben annak a megértése hozza el a békét lelkedbe, betegséged vállalt küldetésed része, ezzel kell együtt élned. Találj egyensúly ott azok között a körülmények között ahol élsz. Éppen a betegség elfogadásával. Mert ha valami nem megváltoztatható azt meg kell érteni.