Boszorkánynak lenni és varázsolni

Wicca képek (glitteres) - fehermagia.lapunk.hu

Boszorkánynak lenni azt jelenti, hogy a természet törvényei szerint élünk, szeretni kell az életet minden megnyilvánulásában és szempontjában, szabadnak, szabadnak lenni, merni, létrehozni, azt jelenti, hogy akaratod bevonzod anélkül, hogy bármit vagy bárkit megsértenél.

Mi az a ” Boszorkány ébredése “?

Mindannyian ajándékokkal születünk, csak alszunk, és felébredünk, amikor bátorságot találunk arra, hogy a varázslatos közösségben átvállaljuk az élet természetes tudását.

A mágia is természetes, beszélek az alkímiában végezendő mágiáról, a természet ösztöneinek alkímiairól, az érzésből és az intuíciókból álló mágiáról.
Nincs olyan természettudomány, amely természetfeletti, hanem valamilyen eseményre, tényre vagy vágyra összpontosít energiát, amelyet eszközökkel lehet segíteni, hogy az elme fókuszát a kívánt eredmény elérésére irányítsák.
A ” boszorkánynak lenni” vagy ” varázslónak”…. a jelentéssel egyetérteni nehéz, a középkor utáni sok hiedelmek után.
A múltban rengeteg megnevezést kaptak a boszorkányok, voltunk a „hófehér gonosz boszorkányok”, „a keleti gonosz boszorkányok”, „zöld boszorkányok”, „ sátán szövetségesei” és sorolhatnám.

A „ varázslat” szót természetfeletti dolognak tituláltuk, repültünk és a riválisokat békákká alakítottuk. …

Sok hasonló történeteket találtak ki a boszorkányokról!
Mindenek ellenére erősek vagyunk és híresek, ám babonásság jellemzi.
A szomorú az, hogy rossz hírnevet akasztottak a boszorkányokra!

Sokan hátrányosan különböztetik meg a boszorkányokat, a legtöbb ember úgy gondolja, hogy vicces a boszorkánynak öltözni a Halloween-kor, de szerencsére ma már sokan tudják, hogy mi a boszorkányság valódi jelentését.
Vannak akik megvetik azokat, akik tiszteletben tartják a természettel való azonosulást, annyira előítéletesek a boszorkány, a boszorkányság és a varázslat szavakkal szemben.

A boszorkányok fantáziadús, választható életformákat generálhat, tisztelik a saját testüket, általában imádják az életet és az idősebb anyát, a Földet.
A Boszorkány jól ismeri a természetet, és mivel ő ismeri, szereti, és mert szereti, törődik vele és gyógyítja.
Egy feltételezett boszorkány, merész és meg nyit új utakat, felemelt fővel, nyitott szemmel jár, útja nehéz, de kifizetődő.
A boldogság boszorkánysággal jár, mert szeretetteljes, merész, teremtő, törődő, táncol, főz, dolgozik, énekel, csókol, lát, felszabadít, hallgat, tisztel, és mer álmodni… tehát ÉL!

Tiszteletben tudja tartani az emberek választásait, elfogadja őket olyannak, amilyenek.

-Ha így boldogok, így kell lennie.

Senki sem tudja biztosan, mi a helyes!

Hagyd, hogy újjászülessen benned a belső éned az erő, hagyd, hogy ösztöneid újra életre keljenek újra elinduljon, mert a belső megérzéseid új erőt és energiát hoz.

„ Az emberiség része az Univerzumnak, aki teljesíti igazi vágyaidat! “