Boszorkány karika

A “boszorkány karika” vagy “boszorkány kör” egy varázslati eszköz, amelyet gyakran használnak a védelemre és a pozitív energiák befogadására. Ez a rituálé segít létrehozni egy energetikailag erős teret, amely megvédi a résztvevőket a negatív hatásoktól, és segít a jó energetikai áramlás biztosításában.

Hozzávalók és eszközök:

 • Egy tiszta és csendes tér, ahol nyugodtan el tudsz koncentrálni.
 • Kör alakú tárgy, például egy kötél, szalag vagy színes szalvéta.
 • Füstölő vagy illatos gyertyaolaj (opcionális, de segíthet az atmoszféra megteremtésében).
 • Esetleg más védelmi eszközök, mint például kristályok, gyertyák vagy szimbólumok.

Utasítások:

 1. Találj egy megfelelő helyet a rituáléhoz. Lehet beltérben vagy kültéren is, de fontos, hogy a környezet csendes és zavartalan legyen.
 2. Lépj a választott helyre, és győződj meg róla, hogy pontosan tudod, hol szeretnéd létrehozni a boszorkány karikát.
 3. Tegyél le a földre vagy az alátétre egy kör alakú tárgyat, mint például egy kötél vagy szalag. Ha beltérben vagy, akkor egy szép, kerek szalvéta is megfelelő lehet.
 4. Ha választottál füstölőt vagy gyertyát, akkor gyújtsd meg, és hagyd, hogy az illat átjárja a teret.
 5. Állj a kör közepén, és kapcsolódj össze a helyzettel. Engedd, hogy a nyugalom és a harmónia megtöltse a testedet.
 6. Lélegezz mélyen, és képzeld el, ahogy az energiád körülötted egy védőburkot hoz létre. Vizualizáld a körben lévő energiát, ahogy egy erős, fényes pajzsot alkot.
 7. Ismételd meg a következő szavakat vagy használhatsz saját szavaidat, miközben a burkot vizualizálod:

  “Ez a boszorkány karika legyen védelem és erő, Az itt lévőknek bőséget és harmóniát hoz. A negatív hatások messzire űzve legyenek, Csak a szeretet és pozitív energiák maradjanak itt.”

 8. Ha úgy érzed, hogy a kör kialakult és a védelem megteremtődött, akkor ülj le, meditálj egy ideig a körben, és élvezd a védelem és a pozitív energiák áradatát.
 9. Amikor készen vagy, köszönd meg a védelmet és a pozitív energiát, majd óvatosan szétszedd a környező tárgyakat, és hagyd el a helyet.

Fontos megjegyzés: A boszorkány karika a szimbolikus jelentőségén alapul, és segít a védelem és pozitív energiák megerősítésében. Az igazi védelem azonban az önmegismerésben, az egészséges határok megtartásában, és a pozitív cselekedetekben rejlik. Használj minden varázslatot és rituálét felelősségteljesen, és mindig figyelj a saját biztonságodra és jól-létedre.