Az otthonunk

Az otthonuk egy olyan hely amelyet szentnek tartunk. Ott pihenünk , töltődünk fel és érezzük azt hogy ott a helyünk. Mindig törekedjünk arra hogy meg tudjuk védeni az otthonunkat pozitív energiával. Létezik néhány praktika mellyel hatékonyan tudjuk ezt elvégezni.

Vegyünk egy seprűt. A sepregetés már nagyon régi mondhatni ősi szokás amelyet az energiák megmozgatására használunk. Ez lehet akár kifelé vagy akár befelé való sepregetés is. Amikor kezünkbe fogjuk a seprűt akkor elmondjuk neki hogy mi a szándékunk és hogy mi az amit ki akarunk zárni az életünkből.

A másik ilyen nagyon jó védelmező eszköz a kristályok. Használjunk minél több védelmi tulajdonsággal rendelkező kristályt vagy követ amely egy bizonyos védelmi pajzsot fog körénk vonni. Ilyenek pl. a Obszidián vagy a Fekete Turmalin.

Vannak olyan növények amelyek igen jó tisztítóhatással annak. Ilyen növényünk az Eukaliptusz. Nagyon nagy hatással tisztítja a teret és megvéd minket a negatív energiáktól is. Mindig úgy helyezzük el hogy az ágyunk közelébe legyen.

folyt köv.