Az átok

Nem jó azt mondani, hogy valaki meg van átkozva. Mert így elindítanak egy olyan folyamatot ami arra utal, hogy ha nincs is megátkozva akkor is amolyan önbeteljesítő jóslattá válik, s mindenfélét csak beképzelnek az emberek, ami ott sincs.

Ha azt érezzük hogy nem igazán sikerülnek a dolgaink nem kell mindjárt arra gondolni hogy meg vagyunk átkozva. Fel kell tennünk magunkban néhány kérdést. Ilyen pl az hogy ma vajon milyen napom van. Mert mindenkinek van jó és kevésbé jó napja. Azt is tisztán kell látni és tudni hogy létezik e olyan ember a környezetünkben aki érti és tudja hogyan kell vagyis lehet átkozni. Remélem azt mindenki tudja hogy átkot azt nem tud mindeni csak úgy valakire rátenni. Kóklerek perig nem is tudnak. Vagyis csak saját magukra tudnak jó sok-sok negatív energiát tenni. Ezek majd szép lassan ki is fejtik majd hatásukat. Kisebb gyenge átkot azt nagyon könnyű kivédeni. Akkor ha sorozatban csak rossz következik be az életünkbe el kell azon gondolkozni hogy ezekben mi és mennyi az ami miatt mi vagyunk felellősek. Nem szabad mindig másokat hibáztatni azért ami miatt mi is felelősek lehetünk.

Az átoknak megkülönbözetünk több fajtáját. Az egyik az amikor valaki kap valamilyen tárgyat. Van olyan amit bizonyos helyek idéznek elő. Ha van olyan személy akiről megbizonyosodik hogy rosszat szeretne neked és még küldött vagy adott ajándékot akkor meg kell vizsgálnunk hogy a negatív dolgok azok attól az időtől jönnek e vagy sem. Abban az esetben ha ez világossá válik lőttünk hogy a kapott ajándék okozza a balszerencsénket akkor három dolog lehetséges hogy szabaduljunk ettől. Az egyik hogy megsemmisítjük a tárgyat, elégetjük. A másik hogy elássuk vagy folyó vízbe dobjuk. A harmadik pedig az hogy olyan tapasztalt embernek a kezébe adjuk aki le is tudja szedni az átkot róla.

A helyhez kötött átok az olyan hogy egy bizonyos helyhez kötik. Az ilyen helyekről azért vannak információk. Több baleset történik, sokan meghalnak. Ha nem elkerülhetetlen hogy ilyen helyeken járjunk akkor a távozás után feltétlen tisztítsuk meg magunkat.

Honnan is tudjuk meg hogy valóban van-e rajtunk átok? Ennek nagyon egyszerű a vizsgálata. Ilyen a kártya, inga, rúna. Nagyon biztos és lényegre törő válaszokat adnak.