A TŰZ ANGYALAI

A tűz angyalai

A tűz az élet egyik szimbóluma azt mondják, hogy isten ruhájának egyik része. A tűz szellemei részére isten egy lángba öltözött alak.  Istent a tűz szellemei a naprendszer létrehozójának és a láng magjának tekintik.  Ahhoz, hogy megértsük a tűzet, mélyebbre kell tekintenünk annál mint amit látunk. Amikor kezdjük megérteni az egészet valami olyasmit érzékelünk, mintha a láng és a tűz táncolna. A nap, mint a tűz egyik éltető forrása, nem fizikai, hanem szellemi formában vagy energia formában.  A tűz angyalai lángtengernek látják melynek ura Isten, aki tűzruhában irányítja a történéseket. Szinte minden élőlény a földön tűzközpontnak számít és egyfajta sugárzó energiahordozónak. A tűz és a víz angyala összhangban dolgozik. A tűz hét állapotban van jelen a világon és mind a hét állapotnak különböző feladatai vannak.

A tűz energikus és játékos, benne látjuk mind azt amit szeretnénk megvalósítani és amit a fiatalság jelent. Egy fiatal férfi tulajdonságaiban is olyan, mint a táncoló lobogó tűz. Ezért tartják olyan nagyra ezt az elemet szinte minden vallásban és kultúrában. A tűzköré nagyon sok mitológia és legenda épül, azért, mert a természeti jelenségek között talán ez az egyik legerősebb és legérdekesebb. Nehéz lenne az mondani, hogy a tűz nem fontos szerepe életünknek és mindennapjainknak. Hiszen gondoljunk csak bele, mennyi mindent csinálunk tűzzel, főzünk, előállítunk, megmunkálunk. Minden élettérnél fontos, hogy közel legyen, de például   melegít és biztonságot is ad a tűz, ugyanúgy, ahogy pusztítani is lehet vele, de ha jó dolgokat teszünk akkor mindenképpen megéri felhasználni.

A tűz a lelkünkben is ott van és ezt kell kihasználnunk, hogy ha valami olyan dolgot akarunk tenni ami a javunkra válik és mások javára. A tűz felhasználásának kérdése nagyon nagy terjedelmű, mert a Tűz angyala nem mindenkinek engedi meg a tűz felhasználásának képességét. Mert nem mindenki használja jó dolgokra a tüzet és nehéz kontrollálni azok számát, akik használják. Bennünk él a tűz és a láng, hogy valami olyat tegyünk, ami hasznos és fel lehet rá figyelni és kitűnik a tömegből. Személyiségünk úgy formálódik, ahogy a tűz formál minket és energiáját közvetítve formálunk másokat. A tűz, mint energia akkora motivációt és elemi erőt biztosít nekünk, hogy eleinte fel se tudjuk fogni és nem bírunk ráeszmélni, hogy nekünk milyen szerencsénk van. A tűz angyala mindenhol ott van és mindenkit lát és melegségével és szeretetével körbeöleli az embereket és nem hagyja, hogy valami rossz dolog történjen. Mert, ha rossz emberek kezébe kerülnek ezek az energiák mérhetetlen pusztítást okozhatnak.

Találkozás egy tűzangyallal - Női Portál

A tűz, mint egyéni spirituális jelenség nagyon nagy terjedelemmel bír, amit a tűz angyala terjeszt messzi tájakon és közeli helyeken. A tűz mindenhova eljutott kis falukba, városokba kietlen szinte lakatlan területekre, zord vidékekre. Ezért tudhatjuk azt, hogy a tűz mindenhol megjelenik, mindenhol ahol járunk és élünk és ezért oly hatalmas a tűz angyala. Nem szabad lebecsülnünk, mert minden területen tud nekünk segíteni főleg, ha problémáink már átnyúlnak fejünk felett. A tűz használatával pusztítunk és teremtünk, de el kell döntenünk azt, hogy melyikre használjuk és ennek alapján változunk mi magunk is. A tűz szerepe nagyon magas szint mindenhol és ezért van ténylegesen jelen minden részén földnek a tűz és a tűz angyala összegyűjti azokat az embereket, akik ugyan olyan módon gondolkoznak és akarják változtatni életüket. Ezért kell törekednünk a lehető legjobb életre, hogy a végén mindenre büszkék lehessünk.

A tűz és az egyén kérdése mindig is sokat feszegetett húr volt, mivel ha meg akarunk határozni egy személyiséget, akkor tudjuk kötni őket az elemi erőkhöz. Nagyon sokan kutatták már a tűz isteni létezésének okait és azt, hogy miként lehet isteni módon fölhasználni a tűz tulajdonságait. Ahhoz, hogy minden tekintetben megfelelő életet éljünk, el kell sajátítani a tűz tulajdonságait, mint például a védelem a melegség árasztása a szeretet kinyilvánítása és be kell fogadnunk a tűz angyalát, aki minden pillanatban fejünk felett lebeg és várja, hogy mikor tud nekünk segíteni. De nem mindenki olyan nyílt gondolkodású és ezt a zárt hozzáállást kell megtörni, hogy végül be tudjuk fogadni ezt az egész energiát, hogy hasznosítva nyíljunk meg istennek és az ő angyalainak, hogy végül ne essünk bele a sötétség egyes vermeibe, hogy jó és bátor életet tudjunk élni.

A tűznek nincsen párja, egyetlen egy természeti jelenség se tudja felvenni a versenyt vele, hiszen fényességet ad felmelegít és megvéd a vadállatoktól vagy egyéb veszélyes élőlényektől és a tűz angyala a tűz a fizikai tűz által véd meg minket, még ha azt is gondoljuk hogy ebben nincs angyali kéz. Attól még ott van ezért csodálatos ez az egész és nem könnyű felfogni vagy megérteni jelentését  mivel nagyon sokan kutatták már, de szint hasztalanul és csak úgy lehet elfogadni ha befogadjuk a természet feletti vonatkozását és képesek vagyunk túllépni a logikán. Ezért van az a sok megmagyarázhatatlan jelenség és felfoghatatlan esemény, amikről annyi mindent hallottunk már. Tehát a tűz felemel, véd és fényt hoz életünkbe, de ha valaki rosszul használja föl, nagyon rossz vége lehet az egésznek, ezért kell odafigyelnünk és minden pillanatban arra gondolnunk, hogy csak is jó történhet velünk, ha jó célra használjuk fel a tüzet és a tűz angyalának segítségét. Minden pillanatban legyünk résen, hogy hogyan tudjuk jól felhasználni a tüzet és hasznosítani magunkat, hogy egy boldog és szép életet tudjunk élni.