A negatív energia

Nagyon sok esetben érezhetjük hogy balszerencsések vagyunk, semmi nem úgy alakul ahogy azt elterveztük. úgy tűnik hogy szinte az egész világ ellenünk van. Ilyenkor jogosan merül fel minden emberben hogy valami negatív energia veszi körül vagy netán valaki telepatikus úton rontást küldhet ránk.

Vannak olyan esetek amikor valaki akár akarva akár akaratlanul negatív gondolatokat enged egy másik ember felé. Ezek a negatív gondolatok mindig először az aurát érintik. Éppen ezért nagyon fontos a az aura védelme.

Az ilyen esetekben nagyon fontos azt megjegyezni hogy ha előfordul olyan eset amikor valaki ilyen negatív energiát enged felénk soha nem szabad felvenni a kesztyűt vele mert akkor egy bizonyos bumeráng effektus jön létre. A vita hevében a haragos , indulatos szavak ide-oda röpködnek. A szavakkal pedig a negatív energiák. Ennek pedig senki nem tudja mikor és hogyan lesz vége. Ha egy ilyen vitás helyzet kezdene kialakulni akkor mindig lenni kell annyi erőnknek hogy soha ne szóljunk vissza. Ha ezt meg tudjuk állni akkor ebben az esetben biztos nyertesként jövünk ki.

Van más védekezési módszer is. Védekezhetünk úgy is hogy esténként meggyújtunk egy fehér és egy ezüst színű gyertyát. a fehér gyertya lelkünk tisztaságát jelképezi az ezüst pedig a gonosz elleni védelmet szolgálja.