A kristályok gyógyító hatása

A kristályok gyógyító energiájáról sokat olvashattunk már, ezt azonban csak akkor alkalmazhatjuk, ha a „rászoruló”, gyógyítandó paciens is beleegyezését adta a gyógyításhoz. Kristályod segít tested, lelked gyógyulásában, segít ha szerelmet keresel, vagy az anyagi javakat szeretnéd bebiztosítani magadnak.

A kristályok el vagy felhelyezése Erről már volt szó a korábbi anyagokban is, hogy a kristály a test azon részén fejti ki hatását, ahová tesszük. A kristályt felragaszthatjuk tapasszal, rögzíthetjük kötéssel, vagy hordhatjuk bizonyos ruhadarabokban. Hordhatjuk karkötő, nyaklánc vagy függő formájában. Ha ezeket hosszú időn keresztül, folyamatosan viseljük, az egész szervezetre kiterjedő hatást fejt ki a kristály. Ha a kezünkben tartjuk vagy a nadrágzsebünkben hordjuk, hasonló a hatás. Ha a környezetünkben helyezzük el, akár munkahelyen, akár otthonunkban- szintén az egész testünkben érezhetjük a hatását. De akár elhelyezhetjük a párnánk alatt is, vagy az ágy körül.

Az egész testre hat a drágakővíz és a drágakő esszencia. Készítése abból áll, hogy minden téren megtisztított kristályunkat egy egész éjjen át vízben ázatjuk, ezáltal víz átveszi a kristály rezgését, gyógyhatását. Másnap pedig ezt a vizet fogyasztjuk!

Soha ne szedjünk szájon át porrá tört kristályokat!

Egy nagyon hatékony gyógyítási technika!

Ehhez a módszerhez szükség van egy hegyikristály rúdra is. Szükség van az univerzum útmutatására. Fontos, hogy higgy egy magasabb erőben, hidd, hogy a segítségedre lesz! A gyógyítás menete Gyújt meg egy fehér gyertyát, füstölőt, tégy be egy kellemes zenét. Ügyelj arra, hogy ne zavarhassanak meg. Azt a kristályt amellyel gyógyítani szeretnél, (betegségtől függően) tartsd a bal kezedben, közel a hasadhoz. Fordulj a páciensed felé, kérd a felsőbb erőktől, az univerzumtól a gyógyító energiát. Képzeld el, hogy ez az energia a föld felől áramlik beléd a lábadon keresztül, majd a testeden belül a hasadban összegyűlik. Képzeld azt is el, hogy a fejtetődön keresztül fény áramlik szét a testedben, mely találkozik a hasadban lévő energiaforrással. Érezd ahogy a bal kezedben lévő kristály többszörösére nagyítja ezt az energiát. Képzeld el, amint a kezedben lévő kristály és a hasadban izzó energiagömb aranyként ragyog. Vedd a jobb kezedbe a kvarcrudat, majd vezesd képzeletben a hasadban felgyűlt energiát a karodba, le a rúdig. A rudat irányítsd páciensed gyógyítandó testrészére, és képzelj el egy abból áradó fényözönt, amint az minden sérülést, sebet begyógyít.

A gyógyítás befejezése Képzeletben szűntesd meg fejtetődön és a lábadon beáramló energiát, egyél és igyál valamit, majd tisztítsd meg a gyógyító kristályt és a hegyikristály rudat.

Lélek gyógyítása kristállyal Kristályok segítenek a lelki problémák gyógyításában is. A begyógyulatlan sebeket melyet gyermekkori trauma vagy bántalmazás okozott, vagy azokat a sebeket, melyeket előző életekeből hoztunk át, gyógyíthatod kristályod segítségével. Válassz egy olyan környezetet magadnak, ahol senki sem zavarhat meg. Gyújts meg egy fehér gyertyát, füstölőt, tégy be egy kellemes zenét. Tégy magadra egy zöld vagy bármilyen más színű sálat, feküdj le, és tedd a kristályt a szíved fölé. Pl. egy rózsakvarcot. Lazulj el, gondolj vissza arra az időszakra, amikor a trauma ért. Láthatod magad gyermekként, vagy ha az előző életedben ért, akkor egy megsebzett felnőttként. Ha látod a megsebzett énedet, küldj felé szeretetet és együttérzést. Képzeld el, amint kristályod egyre nagyobbra növekszik, és mint egy ragyogó buborék, „becsomagolja” a sérült énedet. Lásd, hogy segít a kristályod! Lásd, amint begyógyulnak a sebek, sebzett éned boldoggá válik. Köszönd meg kristályod segítségét, tisztítsd meg, és igyál egy kis forrás vagy szénsavmentes ásványvizet! Ezt a módszert egy pácienseddel is kipróbálhatod, vezesd a meditációját. Még egy módszer a fizikai problémák gyógyítására kristály segítségével. Kristályod segít testi bajaid gyógyításában is.( Ha a kezelés előtt kb. egy órára tiszta forrásvízbe teszed, még hatásosabb) Ha közvetlenül a bőrödhöz érinted, a fájdalmas területre teszed, képzeld el, amint a problémás terület a kristály színében fürdik, ezáltal a fájdalom, és a rossz érzések távoznak onnan.

Tapasztald, amint fájdalmad enyhül!