A kristályok és az Angyalok

A kristályok, képesek megnövelni az angyalok energiáit mint ahogy az órákban, számítógépekben és a rádiókban alkalmazott kristályok az energia más-más formáit erősítik fel. A kristályok nagyon jól alkalmazhatóak az angyalokkal való kommunikációban, mint valami erősítő, megerősítik az angyalok által közvetített kommunikációs jeleket és gyógyító energiákat. A legtöbb kristállyal különösen rátudunk hangolódni az angyali világra. Ilyen kristály pl. a korábban már tanult Rózsakvarc, amely tökéletesen alkalmas a szeretetközpont megnyitására. Viseljük ezt a kristályt medálként és úgy állítsuk be a lánc hosszát, hogy a kristály a szívcsakránknál helyezkedjen el. Minél inkább megnyílik a szívcsakránk, annál nyitottak leszünk az isteni szeretet áradására, amit Isten és az Angyalok küldenek hozzánk. Szintén tanultunk már az Ametisztről, amely kristálynak nagyon magas a rezgésszáma, így nagyon könnyen rátudsz a segítségével hangolódni az angyalok energiáira.

Hatékony a korona csakra megnyitásában, ami a tiszta felismerések, és tiszta tudás energiabázisa. Segít abban, hogy tisztábban vedd át az információt Isten Univerzális Tudatától. Tedd a koronacsakrádra a követ, hunyd be a szemed és meditálj. Képzeld el, hogy egy aranyszínű fény hatol be a koronacsakrádba a kristályon keresztül és ez a gyönyörű ragyogó fény elönti, beragyogja az egész tested! A Citrinről is volt már szó a korábbi anyagokban. Örömöt és vidámságot hozz az életünkbe. Feltölt önbizalommal, lelkesedéssel és önbecsüléssel. Feltölti a nap csakrád és a mentális tested. A technika ugyanaz mint az előző kristálynál. Tedd a koronacsakrádra a követ, hunyd be a szemed és meditálj. Képzeld el, hogy egy aranyszínű fény hatol be a koronacsakrádba a kristályon keresztül és ez a gyönyörű ragyogó fény elönti az egész tested! Ha ez megvan, ennél a kőnél csináld meg ugyanezt a gyakorlatot úgy, hogy az elosztó csakrádra helyezed a követ. A felsoroltakon kívül bármelyik kővel meditálhatsz és közben kérheted az angyalok segítségét. Tégy be egy kellemes zenét, gyújts füstölőt, vedd a kezedbe a kristályt és mond el az angyaloknak a kérésed. Utána halld a válaszokat, az angyalok mindig válaszolnak. A kristályok felerősítik ezeket a közléseket, figyelj az érzéseidre.

Ariel arkangyal – Rózsakvarc

Ariel, az “Isten oroszlánjaként” is ismert angyal a vadállatok és a természet gyógyítója. Aurája rózsaszín, a hozzá kapcsolódó kő a szeretet ásványa, a rózsakvarc.

Chamuel arkangyal – Fluorit

Chamuel angyal békét és nyugalmat teremt, elűzi az aggodalmakat. Aurája halvány zöldes, a hozzá kapcsolódó kő a sokoldalú fluorit.

Gábriel arkangyal – Citrin

Gábriel arkangyalt “Isten hírnökeként” is nevezik. Segít a terhes és vajúdó nőknek, közvetít az emberek és az égiek között. Aurája rézszínű, a hozzá kapcsolódó kő a citrin.

Haniel arkangyal – Holdkő

Haniel angyal főleg a női egészségügyi problémákon segít, nem véletlenü kapcsolódik hozzá egy hormonrendszerre is ható ásvány. Aurája kékesfehér, a hozzá kapcsolódó kő a holdkő.

Josephiel arkangyal – Rubellit

Josephiel felszámolja a káoszt, védelmez a negatív behatásoktól. Aurája pink színű,  hozzá kapcsolódó kő a rózsaszín turmalin, vagyis rubellit.

Metatron Enoch arkangyal – Turmalin

Metatron halandóként is élt a földön, ezért segít, hogy a legtöbbet hozzuk ki magunkból. Őt hívjuk gyermekkori traumák, tanulási nehézségek esetén. Aurája zöld és rózsaszín, a hozzá kapcsolódó kő a turmalin.

Mihály arkangyal – Sugilit

Mihály arkangyal az Igazság Kardjának hordozója, a Fény képviselőjeként harcol démonjainkkal. Eloszlatja a félelmeket, megnyugtat. Aurája kékeslila, a hozzá kapcsolódó kő a sugilit.

Rafael arkangyal – Malachit vagy Smaragd

Rafael arkangyal a gyógyítókat, gyógyulni vágyókat segíti. Ha önmagunk vagy szeretteink gyógyulásáért imádkozunk, őt hívjuk segítségül. Aurája smaragdzöld, a hozzá kapcsolódó kő a malachit vagy smaragd.

Uriel arkangyal – Borostyán

Uriel a megbocsájtás angyala, segít, ha épp neheztelünk valakire vagy ha elveszettnek érezzük magunkat. Aurája halványsárga, a hozzá kapcsolódó kő a borostyán.

Azrael arkangyal – Kalcit

Azrael arkangyal “ISten segítsége”. Segítséget nyújt gyász esetén, átvezeti az elhunytat a másvilágra. Aurája fehéres, a hozzá kapcsolódó kő a sárga kalcit.

Jeremiel arkangyal – Ametiszt

Jeremiel jós-álmokat közvetít, érzelmeink stabilizálásánál van szerepe, gyógyítja az érzelmeket. Aurája ibolyaszínű, a hozzá kapcsolódó kő az ametiszt.

Raguel arkangyal – Akvamarin

Raguel nevének jelentése “Isten barátja”, ő elsősorban az emberi kapcsolatokért felelős: segít vitás ügyekben és önmagunk megvédésekor. Aurája halványkék, a hozzá kapcsolódó kő az akvamarin.

Raziel arkangyal – Hegyikristály  vagy Iolit

Raziel gyógyítja a spirituális blokkokat, isteni energiák megszerzésében támogat. Aurája a szivárvány minden színében játszik, a hozzá kapcsolódó kő a hegyikristály vagy iolit.

Sandalphon Elijah arkangyal – Türkiz

Sandalphon segít az agresszió kezelésében, és célba juttatja imáinkat. Aurája türkizkék színű, a hozzá kapcsolódó kő a türkiz.

Zadkiel arkangyal – Lápisz

Nevének jelentése: Isten igazságossága. Segít megbocsájtani önmagunknak és másoknak, támogatja a tanulást, a tudás átadását. Aurája sötétkék, a hozzá kapcsolódó kő a lápisz lazuli.