A fekete mágia lényege

Az a fránya fekete mágia! Tényleg ezt tanítod? ⋆ Varázslatos Élet

Az, aki a mágia eredetét, fejlődését, változatos megjelenési formáit akarja feltárni azzal a céllal, hogy bepillantást nyerjen a jelenségek lényegébe, hamarosan a metafizikus világnézetek labirintusában találja magát, ami aztán elkerülhetetlenül visszavezeti őt a mából az emberré válás több tízezer évvel ezelőtti időszakába, hacsak nem jóval régebbre, még az ember előtti időszakba (ld. Necronomicon – Halott Nevek Könyve). A szemlélődő itt az ősi sejtelmek olyan szférájába kerül, amelyen át megtalálja a lefelé vezető utat saját lelkének tomboló vulkánjába. Ebben az éjsötét szakadékban fellobban a tűzhányó magnetikus energiavihara, az innen szerzett elemi energia által kerül hatalmas lelkierők birtokába az onnan felbukkanó ember, akinek a feladata, hogy aztán bánni is tudjon vele. E mély és látványos fordulat során, a lélek alapjainak a megközelítésekor átélhetjük, hogy mit jelent a fekete és a fehér mágia közötti határvonal. Ha felületesen közelítjük meg, csupán ugyanannak az éremnek a két oldalaként értelmezhetjük a különbséget, mert úgy tetszhet, mintha a mágia két formájáról lenne szó, ám ha mélyebbre tekintünk, rájövünk, hogy egymással alapvetően felcserélhetetlen oldalakról van itt szó. A helyesen értelmezett fehér mágia tehát nem a fekete mágia ellentettje, hanem a lélek ősvilágának valódi és hiteles része! Ahhoz, hogy a fehér erőt és annak hatalmát megérezzük, és hogy az képes legyen számunkra valóságos formájában kiteljesedni, alaposan meg kell ismerkedni annak a lényegével. A tanulmány következő bevezető része ezt a célt szolgálja. Aki a megfelelő szellemben alkalmazza a fehér mágiát, az képes megvédeni magát, környezetét és szeretteit a romboló fekete-mágikus erőktől.

Fekete-mágikus támadások kivédése

Az a helyzet, hogy nem kell feltétlen értenünk a fekete mágiához, hogy észrevegyük, ha negatív energiákat küldenek felénk. Ha nyitott szemmel járunk az életben, egyből felismerjük, ki a barát és ki az ellenség. Ugyancsak képesek vagyunk fizikailag vagy mentálisan megérezni egy távolból felénk irányuló erőt. Ezek az erők lelkileg hatnak ránk, akaratlan szorongást okoznak egy bizonyos személy jelenlétekor, vagy egy meghatározott esemény megtételekor. A feltűnő az benne, hogy ha nem ezekről a nevezetes esetekről lenne szó, akkor az ilyen szituáción játszva túl tudnánk tenni magunkat. És ettől lesz gyanús ez a dolog. A vissza-visszatérő rémálmok is tipikus jelei a mágikus megszállottságnak. Ezek a gonosz erők a pszichikai mellett olyan fizikai jelenségekben is megnyilvánulnak, mint a megmagyarázhatatlan hidegségérzet, a tarkó bizsergése, vagy az a határozott érzés, hogy valaki ott áll mögöttünk és néz. A fekete-mágusi befolyások általában a gerincünk táján érnek bennünket, és a szokatlan, többnyire csal általunk hallott zajok is erre utaló jelek. Ha ezekkel a jelekkel együtt még azt is tapasztaljuk, hogy a macskák kimennek a helyiségből, akkor bizonyosak lehetünk benne, hogy fekete-mágus támadásról van szó. Ezzel együtt ezeknek a szimptómáknak a meghatározása során feltétlenül figyelembe kell venni saját pillanatnyi lelkiállapotunkat is (ami ugy-e kétségtelenül nem lehet túl jó egyébként sem, hiszen egy ilyen támadás során ez tulajdonképpen kizárható). Azt azonban tudni kell, hogy ha magunk is stresszben, – és ahogy mondani szokták – lelkileg “padlón” vagyunk”, akkor önmagunk, a saját negativitásunk által is kiválthatunk saját magunkból ilyen nyomasztó érzéseket. Utóbbi esetben egy spirituálisan megtisztító, gyógyító fürdő többet használ, mintha helyette a feltételezett rontást elhárító rituálékba fogunk.

Teljesíted minden felvállalt célodat és feladatodat.
Teljesíted a másokkal kötött megállapodásiadat.
Könnyeden felismered a leckéket, amelyeket neked kell megtanulnod.
Kiegyensúlyozod az összes energiádat (bennfoglalva a karmát is ha szükséges).
Bírni fogd mindazt a képességet és energiát, amely neked az adott pillanatban szükseges.
Az életedet betölti a szeretet, az elegedettség, az öröm és a pozitív gondolatok.
Többdimenziós mesterré válsz.
Az alacsonyabb finomanyagi testedet beviszed a Fénybe.
Elkezded visszatükrözni az általad választott Isteni minőségeket itt a Földön.
Teljesíted a missziódat.
Eléred a felemelkedésedet és megtapasztalod a legcsodálatosabb belső örömöt és izgalmat ami elképzelhető.
Hazatérsz (ha ez a Te kivánságod).

Ha tudsz:

1. Fenntartani az egyensúlyt a Menny és a Föld között.
Igyekezz fenntartani az egyensúlyt a Menny es a Föld között. Ne szállj nagyon el és ne légy röghöz kötött sem. Ha nagyon ellszállsz nem tudod fogadni mindazt, amit a jelen pillanat ad neked. Egyszerűen nem vagy ott látni azt. Nehézségeid lesznek a mindennapi életedben és a dolgad is rendezetlenek, rendetlenek lesznek. Ha mások azt látják, hogy te mindig időzavarban vagy és örökké elveszítesz dolgokat, követni fognak téged?
Ha túlságosan a földön élsz nehéz lesz befogadni a magasabb frekvenciájú energiákat és elérni a spiritualitás birodalmát. A fény munkásainak lenni azt jelenti, vezető vagy az uton, mutatod az utat, hogy mások követhessenek. Ezt csak akkor tudod megtenni, ha fenntartod az egyensúlyt az életedben. Ez az egyensúly szükseges a felemelkedéshez.

2. Légy a pillanatban!
Ne élj a múltban. Ha nem vagy képes elengedni a múltat, akkor ott valamit nem sikerült teljesíteni, hagyd elmenni , engedd el a Fénybe a múlt dolgait. Igy nem tudod teljesíteni a jelen feladatait sem, mert nem vagy teljesen abban. Ha a gondolataid mindig jövőben vannak, a holnapban, a jövő évben, akkor sem tudsz jelen lenni a pillanatban.
HA TE NEM VAGY A JELENBEN, NEM TUDOD FOGADNI MINDAZT, AMIT AZ ADOTT PILLANAT TARTOGAT, HOGY SEGITSEN NEKED MEGVALOSITANI AZT, AMI SZÜKSÉGES A NÖVEKEDÉSEDHEZ.

3. Állitsd meg a kritizálást önmagad es más emberek, valamint helyzetek felé.
Ha bírálsz vagy kritizálsz, nem látod a magasabb képet. Minden érzékelésed egy lecke NEKED. Te nem vagy áldozat, senki nem okoz neked semmit. Legyen könyörületesség benned elfogadni, hogy mindenki beleértve te magadat, teszi a legjobbat, amit tud a fejlettsége jelenlegi fokán. Tudatositsd, hogy te szereteted feltételes, amikor bírálsz vagy kritizálsz (magadat vagy másokat).

4. Tudd, hogy te kreálod a saját világodat es saját valóságodat.
NINCS kivétel ez alól a törveny alól. Ha te teljesen elfogadod valóságosnak, hogy mester vagy, akkor minden ami nem része ennek a valoságnak, eloszlik. Abszolut mindent te teremtesz, ami veled es körülötted történik. Minden személy, körülmény, helyzet a te életedben, a te javadra van. Neked nem szükséges ismerned az okot! Egyszerűen bízz benne, hogy annak így kell lennie abban a pillanatban. Nagyon könnyű hinni, hogy mi teremtjük a saját valóságunkat, amikor az élet kellemes. Az igazán nehéz és hősies tett, elfogadni ezt a nezőpontot akkor amikor a dolgok nem mennek jól.Valójában minden gyakorlat semleges, mi döntünk afelől “jó” vagy “rossz” az adott helyzet. Képes vagy-e megtartani egy spirituális nézőpontot és a feltétel nélküli szeretetet, ha a dolgok nehezek, kemények?!

5. Kövesd a Te szívedet a belső izgalmadat, örömödet habozás nélkül.
Ez az előjele a Lélek kivanságának. Azt teszed, amitől a lelked dalol vagy amitől elsüllyed?

6. Légy felelősségteljes minden gondolatra és akcióra. Mondd, amit gondolsz es tedd, amit mondasz.
A gondolatok és szavak nagy hatalommal bírnak. Ahogy egyre erősödik kapcsolatod a Teremtővel, szavaid egyre nagyobb hatalommal bírnak, nagyon gondosan valogasd meg őket. Mindinkább eltűnik az idő a gondolat és a manifesztáció között – légy gondos a saját gondolataiddal. Ez a tendencia fokozatosan emelkedik, engedve mindenkinek megvalósítani azt a tételt, hogy mi kreáljuk saját valóságunkat. A mi bolygónk afelé mozog, hogy a gondolatok azonnal realitássá válnak , nem lesz köztes idő. Az emberek hamarosan rájönnek arra a tapasztalaton keresztül, hogy az ő gondolataik teremtik saját valóságukat, mindazt,ami megtörténik az életükben. Légy pozitív és törölj minden negatív gondolatot. A szó hatalom és a szó képes megsemmisiteni dolgokat. Tedd ezt. Ez lehetseges más úton is például, ha lila fényt vezetsz keresztül az adott mondaton, személyen vagy területen . A lila sugár átalakítja a negaítv energiákat pozitív energiákká.

7. Fenntartani az ellenőrzést minden alacsony test felett.
Folyamatosan tisztitsd a fizikai, érzelmi, mentális és alacsonyabb spirituális testedet. Minden eltemetett gondolat, érzelem ebből es a megelőző inkarnáciokból, fel fog jönni a külső felületre és elengedheted a Fénybe. Mindaz, amelyeket nem voltál képes látni, talán mert túl fájdalmasak, traumatikusak voltak, eltemetve maradtak a sötétségben egy sűrű rezgésű energiában. Amikor valamit tökéletesen látsz az igazságban, az átalakul es eltűnik. Aztan újra előjön, nem mint lehetőség, hanem mint tudás. Ahogy ezek gondolatok és érzelmek felkerülnek a felszínre megmutatva hogy te teremtetted a saját körülményeidet, már el tudod engedni őket. Te megnézheted a tartalmukat, de ez a legtöbbször nem szükséges. Egyszerűen hagyd elmenni. Nem lenne bölcs eltemetni újra, mert akkor te újra teremtesz egy helyzetet, amely újra a felszínre hozza az eltemetett dolgokat.
Emlékezz arra, hogy ebben az Univerzumban, ahol egy hiány keletkezik valami jön és kitölti azt. Ezert nagyon fontos, hogy amikor elengedsz egy negatív energiát, a helyét mindig töltsd fel Fénnyel

8. Engedd az Ego-t keveredni a lélekkel.
Az én megnyilvanult szellemi azonossága most keveredik a lélekkel, a “VAGYOK” jelenléte kapcsolódik hozzád. Engedd, hogy megtörténjen.

9. Feltétel nélküli szeretet.
Szeretni mint Lélek, azt jelenti szeretni mindent – az összes életformát az Univerzumban. Nemcsak a barátokat és a családot, de minden személyt, állatot, rovart novenyt, ásványt, minden csepp vizet, minden szem homokot, kavicsot, minden szál füvet, szeretni mindent, ami jelen van a Teremtő által kreálva. Szeretni önmagadat. Minden létező Isten megnyilvánult formája, megtestesülése. Ez valóban lehetséges itt a földön, szeretni mindenkit es mindent feltétel nélküli szeretettel. Nem számít, hogy valaki mit mond vagy tesz. Amikor nem szeretsz az aggodalom, félelem van jelen. Amikor TE szeretsz mindenkit az életedben megtörténik a tökéletes szeretet. Ez a vonzás Törvénye, amit te teszel, mint a bumeráng jön vissza hozzád. Néha ez azonnal megjelenik, néha eltelik nehany inkarnáció közötte, de mindig megtörténik.

10. Hit és Bizalom.
Hit és Bizalom Istenben -mindenben ami van- az Egyetemes Tudatosságban és abban az egyetemes eljárásban, amely gondoskodik minden szükségletünkről, talán a mi legnagyszerűbb lépésünk. Legyünk hajlandóak eljutni a tökéletes Hithez és Bizalomhoz kis lépésekben. Ennek akarata szükséges az -előzőek szerinti- felemelkedéshez.
Lehet, hogy úgy érzed te sohasem fogod teljesíteni ezeket a dolgokat, de te tudod teljesiteni es fogod teljesiteni minezt. Te döntöd el mikor. Elkezdődhet egy egyszerű fegyelemmel. Kezdd el teljesíteni most azokkal a lépésekkel, amit te képes vagy megtenni ebben a pillanatban, aztán folytasd a következővel. Hamarosan összekapcsolódnak a pillanatok és az életed beköltözik minden dolog természetes Isteni Folyamataba. Minden pillanatban, amikor az Isteni Folyamatban vagy érezni fogod a belső izgalmat és megelégedettséget. Eléred azt a pontot, ahol ez olyan egyertelmű. Azonnal tudatára ébredsz, amikor kilépsz ebből a Folyamból, mert az izgalom, belső örom érzése lecsökken.
Mindig törekszünk a tökéletes egyensúlyra az életünk minden aspektusában. Kiegyensúlyozzuk a belső női és férfi energiáinkat, a szívet es az agyat, a fizikai, érzelemi, mentális és alacsonyabb spirituális testünket, az agy jobb és bal hemiszféráját, a karmikus energiákat, ártatlanságot és bölcsességet. Megmaradunk az egyensulyban es harmóniában tekintet nélkul a kulső körülményekre és életmódra a fizikai helyünkön, amig fenntartunk egy azonosságot és egységet a Teremtővel.
Te valószínűleg sokkal közelebb vagy ahhoz, hogy elérd ezt a tökéletes egyensúlyt, mint gondolnád. Még ha néhány traumatikus helyzet megjelenik is, és ha erős megrázó érzelmi indulatok ébrednek is benned, fel fogod ismerni, hogy ezek valószínűleg a befejező fokozatok nálad.
Ahogy az egó keveredik a Lélekkel és a személyiség vágyik szolgálni másokat, megtapasztalod a belső békét. Ahogy belépsz a harmóniába és az egyetemes egységebe az életküzdelem, harc eltűnik.
Az összes nagyon keresőnek hirtelen megjelenik a bőség, boldogság és elégedettség az életében, ahogy neked is, amikor vegül megérzed a valódi önmagad és beteljesülsz.
Legyél, amint Isten, szolgálva szeretetben és egyensúlyban az Úton, követve a Lélek örömét minden pillanatban, elfogadva az okot, hatalmat felszentelve a Teremtőnek, mint egy mester, a feltétel nélküli szeretet és a tökéletes Teremtés hitében és bizalmának teljességében.
Az igazi szeretet el nem múlik, meg nem kopik, nem kér semmit és túlél inkarnációkat is. MINDENT.