A boszorkány és a harmónia

Ha megnézünk egy boszorkányt azon látszik mennyire harmónikus az élete. Harmóniában él önmagával és a természettel.

Korán ébred hajnalban. Magához veszi a hajnali ébredő természet éltető energiáját. Áttörli a hajnali harmattal az arcát. Ha teheti átkeni vele az egész testét.

Ha teheti napi rendszerességgel éget az otthonában babérlevelet. Nem csak tisztítási szándékkal hanem a bőség bevonzására is.

Ha főz vagy ételt készít mindig az óramutató járásával egyező irányban keveri az ételt. Ha  ellentétesen teszi akkor negatív energiát vonz magához.

Mindig tart pénzérmét az asztal abrosza alatt mert nem szeretné ha háza kifogyna az ételből.

A pénztárcájában mindig van fajhéjpor. Ez vonzza a bőséget és a pénzt. Sosem hagyja hogy teljesen kifogyjon belőle az érme. Erre nagyon figyel.

Telihold idején mind magát mind azok a tárgyak amiket használ tisztításnak teszi ki. Hagyja hogy a Hold megtisztítsa azokat erővel lássa el.

Ha olyan emberrel találkozik aki nagyon negatív vagy rosszat akar akkor keresztbe tesz  a bal keze mutatóújját és a középső úját a háta mögött és arra gondol  hogy egy nagy védelmező burok veszi körül. Nem éri bántalom. Ezt tedd te is így. Sok negatívumtól véded meg magad.

A boszorkányoknak nagyon sok olyan titka van, amit nem szívesen árulnak el. De ha kapsz ilyen tanácsokat azt vedd becses ajándéknak.