Friss, üde, természetes

Sok sminktermék van a piacon, de a műszempillák és hasonló divathóbortok már nem olyan kívánatosak, mint régen. Ezzel szemben az úgynevezett “meztelen smink” ajánlott. A természetes kozmetikumok és az állatokon nem tesztelt termékek előnyben részesülnek.

A smink alapja a tökéletesen megtisztított bőr, amelyre egy jó krém kerül. Az évszaknak megfelelően válasszunk krémet – nyáron hidratálót, télen táplálót. A tetejére könnyű sminket vigyünk fel, emeljük ki az arccsontokat, és könnyű púderrel púderezzük. A szemet hangsúlyozzuk szemceruzával, vigyünk fel árnyékot, a szempillákat pedig emeljük ki szempillaspirállal – a fekete csak fekete nőknek való, ha nem vagy az, válassz inkább barnát.

Az idők trendje, hogy megmutassuk az egészséges és friss bőrt, amelyet a természetnek köszönhetően kapunk. Mindig minőségi kozmetikumokat használjunk, és vegyük figyelembe a bőrtípusunkat. A test számára a természetes olajok a legjobbak a bőr hidratálásának elősegítésére. Ráadásul ezek az olajok jó illatúak, így érzékszerveink éppúgy élvezni fogják őket, mint a bőrünk.